Admin Admin
عدد المساهمات : 166 تاريخ التسجيل : 12/08/2010 العمر : 30 الموقع : مصر المزاج : رايق
| موضوع: طريقة عمل ملـوخيه باللحم الضاني الثلاثاء أغسطس 17, 2010 11:52 am | |
| المقادير :- 1 كيلو لحم ضاني 1 كيلو ملوخيه خضراء مفرية ملح - فلفل - شطه - كزبرة جافه بصلتين 4 فصوص ثوم مستكه - حبهان - جزره - كرفس 2 ملعقة كبيرة سمن الطريقه :- يسلق اللحم بالطريقة المعتادة ويصفى تقطع البصله مكعبات وتدعك بالملح والفلفل وتضاف الى مرقه اللحم وتترك لتغلى حوالي 10 دقائق تضاف الملوخيه مع التقليب وتترك لتغلي غلوتين فقط مع نزع الرغاوي يقلب الثوم والكزبرة في السمن ويضاف على الوجه يمكن تقديم اللحم في طبق منفصل بجانب الملوخيه او يوضع في الوعاء مع الملوخية ويقدم | |
|